Alfred i Mimi d'OT, la relació sorpresa de l'estiu?

Els fans d'Operación Triunfo han embogit amb l'última publicació que ha fet l'Alfred a Instagram. El jove català ha estat envoltat de molta expectació mediàtica des que es publiquessin unes fotos seves plorant, poc després de la traumàtica ruptura amb l'Amaia. La setmana passada van enxampar-lo coincidint amb ella en un festival, el que va fer pensar que ja no tenen tan mal rotllo. Però no és ella la protagonista de l'última foto que ha compartit, sinó una altra companya d'edició: Mimi.

La cantant és una de les concursants que més han triomfat, de la mà del seu grup Lola Índigo. La vocalista s'ha creat una gran legió de fans, entre els quals està Alfred. Però... són més que amics? Això fa pensar la foto que ha publicat el català, en la qual es veu en primer pla el tatuatge que té la noia.

Alfred Garcia tatuatge  Instagram

Instagram

Es tracta d'un dibuix d'uns planetes i un extraterrestre que podria haver-se fet, de fet, en honor de l'Alfred. I és que recorda massa a les imatges del seu primer videoclip. Això ja és sospitós, però que ara ell publiqui una foto del tatuatge en qüestió ho és encara més. A més a més, hi ha afegit una frase ben tendre: "Porta'm a Mart per sempre". Amaga això un clar missatge cap a Mimi?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

por si te hace falta  @alfredgarcia 

Una publicación compartida de Lola Indigo (@lolaindigomusic) el

Cal recordar les últimes fotos que han compartit, ja que en els últims dos mesos han publicat un parell de fotos junts que demostren la gran complicitat que es tenen. Amb l'última, de fet, l'Alfred dedicava unes paraules ben maques a Mimi el dia del seu aniversari: "Per ser la pigueta en la meva vida, que sempre hi és, que fa especial el que habita".

La xarxa ja ho dona per fet, el que ha generat una onada de missatges que evidencien la seva sorpresa majúscula. L'ha ajudat la Mimi a oblidar l'Amaia?

Més informació
 

Comentaris