Ridiculitzen Alfred d'OT pel seu llibre de poemes: "Ens has estafat"

Alfred García és l'home de la setmana. La publicació del seu llibre de poesies l'ha col·locat en el centre de la diana, ja que la gran majoria dels seus seguidors s'han mostrat molt decebuts. Consideren que els textos no tenen "cap qualitat" ni "gràcia". Una opinió crítica que se suma al malestar general contra ell, perquè en una entrevista a 'La Caja de Música' va dir que no li agradaria sentir els seus poemes en veu dels fans: "Sent sincer... no. Però sí que m'agradaria escoltar-los en veu d'artistes que admiro. Això sí que tindria sentit".

Alfred García    Europa Press

Alfred García / Europa Press

Aquest menyspreu cap als fans l'ha deixat molt malament, el que no l'ajuda davant els centenars de comentaris negatius que està rebent pels seus poemes. I és que alguns d'ells han deixat els fans amb la boca oberta... en el mal sentit: "Saps què? Què? No ho sé", resa un. Sense cap paraula més ni rerefons. 

I d'aquí, a una altra estrofa en la qual va repetint tota l'estona "No t'estimo, no t'estimo, no t'estimo..." fins a acabar amb un "folla'm", el que tampoc no ha agradat perquè molts ho troben groller i de mal gust. 

 

Molt pocs l'han defensat, sempre escudant-se en la llibertat d'expressió. Molts usuaris de Twitter han fet muntatges amb pàgines del llibre per riure's del cantant, una ridiculització que ha anat molt lluny en alguns casos. Caldrà veure si aconsegueix ser un èxit de vendes o si només és tendència a la xarxa.

Més informació
 

Comentaris