Alfons Arús suspèn amb el nou programa: "Infumable, avorrit i caspós"

Alfons Arús s'ha arriscat en acceptar presentar 'Arusitys Prime', una versió més tafanera del seu programa durant la nit de divendres a Antena 3. L'estrena no va convèncer gaire, però ha estat la segona emissió la que ha demostrat que a l'audiència no li agrada. El feedback dels teleespectadors és importantíssim durant les primeres setmanes de programa, una opinió que segurament acabarà provocant canvis en el nou programa del presentador català.

I és que l'han deixat completament verd... No ha convençut gens, ja que han criticat diversos aspectes. Primer de tot, els convidats: a qui no consideren ni interessants ni prou cridaners. I, fonamentalment, el to del programa: alguns creuen que no fa massa amb el presentador ni amb la cadena, i que a més a més no té ritme ni gràcia. Els adjectius que li han dedicat més? "Infumable" i "avorrit".

En aquesta segona entrega, Arús comptava amb Fran Rivera, la dona de Bertín Osborne, la mare del fill de Camilo Sesto i Laura Matamoros. Uns convidats a qui molts han titllat de "casposos": "Així vols atraure els joves?".

Arús entrevista Laura Matamoros  Antena 3

Arús entrevista Laura Matamoros / Antena 3

 

Encara és aviat per veure com evolucionarà, però els primers comentaris no són gens positius i la xifra d'audiència tampoc. Ha aconseguit un pèssim 6,5% de share, que el col·loca en quarta opció per darrere de ‘Volverte a ver’, ‘El Paisano’ i ‘Equipo de Investigación’.

Alfons Arus, en el segon programa d'Arusitys   Antena 3

 Antena 3

"És un truñocutre i infumable", "Decepció total", "El teu programa dels matins és divertit, però el de la nit... una merda", "Els convidats deixen molt a desitjar", "Haureu de canviar molt per treure tota la caspa a les entrevistes" o "És una mica... molt molt molt avorrit, no?" són alguns dels comentaris que li han dedicat a un programa que haurà de modificar alguns aspectes. 

Més informació
 

Comentaris