Alfons Arús torna al 'prime time' d'Antena 3 amb un programa nou

Alfons Arús presentarà un programa d'entreteniment nou a Antena 3 pròximament, una notícia bomba que va anunciar en exclusiva Rocco Steinhäuser a 'Versió RAC1' fa unes setmanes i que ara es confirma. 

El presentador català fa el salt a la cadena gran del grup d'Atresmedia, que el va fitxar fa un parell d'anys per passar el mític 'Arucitys' de 8tv a La Sexta. En un principi el programa va tenir dificultats per fer bons números, en haver canviat de cadena i d'horari. Ara bé, aquestes últimes setmanes està aconseguint cada cop més teleespectadors. Dimarts 8 d'octubre, de fet, va aconseguir el seu màxim històric amb un 13,1% de share.

Alfons Arús a 'Arusitys'  La Sexta

Alfons Arús a 'Arusitys' /  La Sexta

Arús continuarà al capdavant d'Arusitys, el que compaginarà amb aquest nou format d'Antena 3 del qual encara no s'han filtrat gaires detalls. El presentador torna a Antena 3 després de gairebé 25 anys, quan presentava 'El chou' que va acabar sent suspès. 

 

Avui han començat a promocionar la incorporació del presentador, davant d'un programa del qual no se sap ni el nom ni el contingut; simplement que tindrà lloc durant el prime time segurament de divendres. Què diuen a la promo? Bàsicament se centren en posar pels núvols Arús tot destacant els múltiples premis que ha rebut. 

Alfons Arús, nou presentador d'Antena 3 (1)

Alfons Arús, nou presentador d'Antena 3

En unes declaracions a 'Merca2', el català ha afirmat que està molt content davant d'aquesta oportunitat: "Per mi és un premi tornar a fer un prime time a Antena 3 després de 25 anys. Això significa que espectadors de generacions que van créixer amb els meus programes segueixen allà i que s'hi han sumat altres posteriors que sintonitzen amb un estil de fer televisió". Una oportunitat d'or que espera aprofitar al màxim.

Més informació
 

Comentaris