L'anècdota més curiosa d'Álex Ubago: "La reina Sofia em va fer la cobra"

Álex Ubago ha concedit una entrevista molt divertida a 'La Resistencia', en la qual ha tret a la llum una anècdota que ha fet molta gràcia als teleespectadors del programa de David Broncano. La protagonista? Sorprenentment, la reina Sofia.

El titular? Sorprenent: "La reina Sofia em va fer una cobra", deia fent referència al que popularment es coneix per rebutjar un petó. El presentador, amb la boca oberta, volia saber més detalls: "Vas intentar fer un petó a l'emèrita? En quin context? Aiò pot ser anticonstitucional, de fet".

"Estàvem en un esdeveniment a Donostia, al qual ens van convidar a diversos artistes de la ciutat. Estava amb Mikel Erentxun i els reis emèrits estaven també a la festa. Va venir un senyor que resulta que era el guardaespatlles de la reina Sofia i em va dir que li agradaria saludar-nos. Vam anar-hi encantats. El problema és que jo no coneixia el protocol... No sabia que no se'ls hi pot fer dos petons als reis, que se'ls ha de saludar amb la mà. Vaig voler fer dos petons a la reina Sofia i ella es va retirar, va fer-se enrere i vaig quedar-me molt tallat. Allà ho vaig entendre. El meu mànager m'ho va explicar després", reconeixia avergonyit.

Reina Sofía   Europa Press

Reina Sofía / Europa Press

 

Una anècdota curiosa i divertida que convertia el cantant en viral a Twitter. 

Més informació
 

Comentaris