El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Álex Lequio té nova xicota: una hotelera catalana que ja coneix Ana Obregón
  • CA

El fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio ha viscut un infern. Que li diagnostiquessin càncer estrany amb només 25 anys va ser duríssim, però mai no ha perdut l’optimisme. La quimioteràpia ha estat complicada, especialment en haver de fer-la a Nova York, però a poc a poc ha aconseguit sortir-hi. Ara sembla que té, a més a més, un nou motiu per somriure.

 

I és que la revista ‘Semana’ assegura que Álex Lequio té nova xicota. Un any després d’una sorprenent ruptura, ara ha tornat a trobar l’amor de la mà d’una jove catalana. Han publicat unes fotografies en exclusiva en les quals se’ls veu d’allò més propers, el que demostraria que estan començant una relació.

 

 

Afirmen que els haurien enxampat durant una romàntica escapada a Begur, a la Costa Brava. I d’aquí, haurien anat fins a Barcelona perquè Lequio se sotmetés a una revisió a l’hospital que van celebrar a l’ABaC, el restaurant del xef Jordi Cruz en el qual els esperava Obregón. Amb això es demostra que la relació està bastant consolidada, el que tindria tota la família entusiasmada.  

 

Carolina Monje
Carolina Monje | Linkedin

 

Però qui és ella? A què es dedica? Han trobat el seu Linkedin, un perfil professional en el qual Carolina Monje explica que és de Barcelona, que viu a Eivissa i que treballa en el sector de l’hoteleria. Ha treballat en uns quants hotels, encara que ara fa gairebé dos anys que és la directora general d’un hotel a l’illa pitiüsa. Parla cinc idiomes i té un MBA en administració i gestió hotelera, un currículum molt bo que segur que omple d’orgull el seu xicot.

 

Alessandro Lequio
Alessandro Lequio | Europa Press

 

Deixen caure que estan junts des de finals de l’any passat, encara que cap dels dos s’ha volgut pronunciar al respecte encara. Veurem més fotografies de la parella? Ho faran oficial aviat? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa