La xicota d'Álex Lequio celebra una data especial i també trista: "T'estimem"

Carolina Monje no va abandonar en cap moment Álex Lequio. Van estar junts durant els dos últims anys del jove empresari, una època molt dura en la qual no li va faltar l'estima i amor de la jove dissenyadora. La seva mort va deixar tota la família destrossada, però també a ella després d'una història d'amor molt intensa. Ja vivien junts i, fins i tot, havien adoptat un gos.

La vida segueix, però els records segueixen allà. I és per això que ha volgut commemorar una data que hauria estat molt especial també per a Lequio: el primer aniversari de l'adopció del seu gos. La parella va adoptar el petit Boby en una protectora de Sant Cugat del Vallès, un animalet que suposava la seva primera mascota en comú.

Era, certament, un pas important. Il·lusionats, fins i tot van crear un perfil d'Instagram per al gos. Van anar publicant fotografies d'ell fins fa set mesos, quan Álex Lequio va traslladar-se a Barcelona per sotmetre's a un tractament contra el càncer que desgraciadament no va ser suficient.

Carola recorda un dia molt especial amb Álex Lequio   Instagram

Carola recorda un dia molt especial amb Álex Lequio / Instagram

 
Carola publica una foto del gos d'Álex Lequio   Instagram

Instagram

Ara el gosset s'ha convertit en un gran suport per a la jove, que ha volgut celebrar aquesta data especial amb un post commemoratiu: "Avui fa un anyet des del meravellós dia en el qual et vam adoptar. Gràcies per tant, Boby puchum. T'estimem". Ha publicat una fotografia actual del gos i una altra del dia en el qual el van conèixer. Un aniversari que Carola ha volgut dedicar, també, a Álex Lequio.

Més informació
 

Comentaris