El germà d'Álex Lequio emociona amb una carta colpidora

La relació entre Álex Lequio i el seu germanastre Clemente no va ser bona sempre, però amb el pas dels anys sembla que es van anar unint tal com evidencien les fotos i missatges que està dedicant Clemente al seu germà des que morís el mes passat. Aquest dimarts s'ha celebrat el funeral en el seu honor, al qual el jove no ha pogut acudir perquè es troba a Miami i encara no es pot viatjar a Espanya des d'allà. Per tal d'acomiadar-lo, però, ha escrit un missatge molt emotiu a Instagram que demostra com de compungit que està.

"Estimat Aless. M'omple de tristor no poder estar present en aquest homenatge que tots els teus éssers estimats han volgut organitzar en el teu honor. Et volia escriure algunes paraules, no només per fer-te arribar el meu amor sinó també per intentar donar un missatge positiu cap a tots aquells que, com la teva mare, el nostre pare, els teus familiars, la teva xicota, els teus amics i totes les persones que estan destrossades pel fet que ja no ets aquí físicament amb nosaltres", engega.

 

Li dedica una carta en la qual deixa clar que confia que es troba en un món "metafísic i espiritual" amb gent meravellosa: "Estàs amb nosaltres, en la nostra ment i els nostres cors. Sentim la teva presència, Aless, i ets molt més que un àngel perquè segueixes i seguiràs sent el fill per als teus pares, l'amic per als teus amics i ara més que mai, el meu germà". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Querido Aless, Me llena de tristeza no poder estar presente para este homenaje que todos tus seres queridos te han querido organizar en tu honor. Te quería escribir algunas palabras, no solo para hacerte llegar mi amor, sino también para intentar dar un mensaje positivo hacia todos aquellos que como tu madre, nuestro padre, tus parientes, tu novia, tus amigos y todas las personas que están destrozadas por el hecho que ya no estas aquí físicamente con nosotros. Aless, dejaste esta vida terrena y material para ir a un mundo metafísico y espiritual que solo gente maravillosa como tú merece estar. Decir que eres nuestro ángel y que nos estás protegiendo es reductivo. Tu estas con nosotros, en nuestra mentes y en nuestros corazones. Estas en este momento en Madrid y al mismo tiempo conmigo en Miami o en cualquier otro lugar del mundo para estar con quien quieras, para reírte con nosotros o para intentar animar los que tanto te han llorado y aun te están llorando. Sentimos tu presencia Aless y eres mucho más que un ángel porque sigues y seguirás siendo el hijo para tus padres, el amigo para tus amigos y, ahora más que nunca, mi hermano. No dejaste este mundo de manera discreta sino dando un rugido como un autentico leon para entregar tu gran mensaje de valentía, coraje, amor y esperanza y esto, querido Aless, vale más de cualquier hazaña que todos nosotros comunes seres mortales en esta tierra hayamos cumplido o intentemos cumplir. Ahora espero que todos podamos aprender de lo que nos has enseñado para amarnos y disfrutar de los pequeños, simples y irrepetibles instantes que nos da la vida. Al final, sea lo que sea, se que estarás junto a todos nosotros. Como tú no hay nadie. Te quiero. Tu hermano, Clemente

Una publicación compartida de Clemente Lequio (@clem2leq) el

Una dedicatòria que aprofita per tornar a recalcar l'esperit de lluita que Álex mai no va abandonar: "No vas deixar aquest món de manera discreta, sinó donant un bram com un autèntic lleó per entregar el teu gran missatge de valentia, coratge, amor i esperança. I això, estimat Aless, val més que qualsevol gesta que tots nosaltres, com éssers comuns mortals en aquesta terra, hàgem complert o intentem complir. Ara espero que tots puguem aprendre del que ens has ensenyat per estimar-nos i gaudir dels petits, simples i irrepetibles instants que ens dona la vida. Al final, sigui el que sigui, sé que estaràs amb tots nosaltres. Com tu no hi ha ningú. T'estimo". 

Més informació
 

Comentaris