Álex Lequio, il·lusionat: "Torno a la feina després del càncer"

Álex Lequio segueix immers en una lluita contra el càncer que ja dura pràcticament dos anys. El fill d'Ana Obregón i el comte Lequio ha donat una bona notícia als seus seguidors: el seu tractament funciona i comença a millorar.

"Aquesta setmana m'han donat la condicional i he aprofitat per fer una ruta per conèixer els quatre artistes que van participar en la PETart", referint-se a un esdeveniment que està organitzant des de fa uns mesos.

 

I és que la malaltia no ha impedit que el jove segueixi treballant. Ara, però, sembla que podrà tornar a la rutina que va abandonar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Recordáis la fiesta de disfraces para mascotas que hicimos en Octubre? Pues tenemos una sorpresa increíble: PETart, el evento donde 4 artistas competirán por hacer el cuenco de comida para perros más creativo del mundo ya está en marcha! Etiquetad a todos los amantes de animales que conozcáis porque va a ser increíble. ¡Las plazas de Patrocinio ya están abiertas! •• Potenciales Interesados: ebanistas, metalistas, escultores, sopladores de vidrio, accesorios de mascotas, pienso para mascotas, comida para mascotas, escuelas de arte, centros veterinarios, start-ups para mascotas, dog-friendly shops, adiestramiento para perros y mucho más!! **Mas información por privado!!**

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

El mes passat va haver de ser ingressat d'urgència per una recaiguda inesperada, però ara agraeix haver-la superat i haver-se recuperat. 

Més informació
 

Comentaris