Novetats en l'estat de salut d'Álex Lequio

Álex Lequio va acaparar un munt de titulars la setmana passada, des que va anunciar que havia de cancel·lar la seva assistència a un acte. Això va fer pensar el pitjor, ja que encara s'està recuperant d'un càncer estrany. Havia tornat a recaure?

Alguns mitjans de comunicació van donar per fet que havia hagut de ser ingressat a un hospital, fins i tot, el que ell va negar en un comunicat. "Després dels milers de missatges de suport que he rebut, sempre agraït per la vostra empatia, crec important tornar a dir que la informació sobre el meu estat de salut que ha estat compartida per mitjans de comunicació no és del tot correcta. Simplement fa un parell de jornades que estic amb les defenses baixes i no puc sortir de casa... Gràcies a tots i totes. Sou preciosos".

 

Ara han preguntat al seu pare com es troba, el que ha evidenciat que no vol donar molts detalls al respecte: "Ja ha aclarit ell com es troba, com hom es pot trobar en aquests moments". Unes declaracions que arriben poques hores després de publicar una fotografia amb ell a Nova York, on va estar ingressant tractant-se el càncer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nueva York, hace unos meses. Con @alessandrolequiojr & @ana_obregon_oficial

Una publicación compartida de Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr) el

Qui sí que ha donat més detalls sobre les novetats del seu estat de salut ha estat la seva tieta, Paloma Lago, durant una entrevista a 'Europa Press': "Té un sentiment de lluita, de voler tirar endavant i de necessitar tot el suport de la gent que l'estima. Vol fer una vida normal, treballar, estar incorporat al ritme normal excepte quan ha de descansar. Ell està bé, té les seves davallades com és lògic però això són pedres en el camí d'una lluita que ell està fent". 

Més informació
 

Comentaris