Álex Lequio torna a ingressar a l'hospital per "un fort ensurt"

La vida d'Álex Lequio va canviar radicalment amb el diagnòstic que van fer-li els metges fa un any i mig: patia un càncer estrany. El jove va traslladar-se fins a Nova York amb Ana Obregón per tractar-se'l en un dels centres oncològics més prestigiosos del món. El resultat? Una millora visible que, després de sis mesos molt durs, va permetre-li tornar a Espanya.

A poc a poc ha tornat a la seva rutina, que ara està marcada per la seva feina en una empresa que ajuda a influencers a agafar més rellevància mediàtica. Compagina aquesta tasca amb les visites rutinàries a l'hospital, ja que van comprovant com avança la malaltia. Després d'unes setmanes calmades, però, ha hagut de tornar a ser ingressat.

Ell mateix ho ha explicat a Instagram, amb la publicació d'una fotografia des d'una llitera. El problema? Un "fort ensurt", encara que ha volgut tranquil·litzar els seguidors: "No és res greu i la meva família està amb mi, però  em fa pena i ja sabeu que qualsevol ensurt quan estàs a la zona de risc i s'ha de mirar. Una salutació a tots els mitjans que m'heu escrit per privat i moltes gràcies per entendre-ho". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suelo ser la personificación de la alegría con patas cuando toca visita espontánea al hogar de las batas-blancas y maquinitas-que-no-se-callan pero hoy me da especial tristeza porque he colaborado con @polarmarketingroup en la maravillosa organización de un evento benéfico sin igual - la quinta colección de beauty art que organiza la clinica @smylife_es con la #FundacionPadreAngel - y no voy a poder ir . Sabéis que soy muy poco dramático cuando los contratiempos únicamente me conciernen a mi pero en esta ocasión me da mucha pena no poder estar apoyando físicamente porque el evento va de ayudar a otras personas. No es nada grave y mi familia está conmigo, pero me da pena y ya sabéis que cualquier susto cuando estás en la ‘zona de riesgo,’ es un sustazo y hay que hacérselo ver. En Noviembre organizaremos la subasta de todas las Venus que han diseñado los diferentes artistas en el #museothyssen y allí estaré apoyando la causa como ya sabéis que hago siempre. Toda la recaudación irá destinada a la #fundacionpadreangel . Un saludo a [email protected] los medios que me habéis escrito por privado y muchas gracias por entenderlo.

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

"Acostumo a ser la personificació de l'alegria amb potes quan toca visita espontània a la casa de les bates blanques i maquinetes que no callen, però avui em fa estar especialment trist perquè he col·laborat amb Polar Marketing Group a la meravellosa organització d'un esdeveniment benèfic sense precedents i no podré anar-hi. Sabeu que sóc molt poc dramàtic quan els contratemps únicament em concerneix a mi, però en aquesta ocasió em fa molta pena no poder estar donant suport físicament perquè l'esdeveniment consisteix en ajudar altres persones", explicava. 

 

Es desconeix si haurà d'estar molts dies ingressat, però el que sembla clar és que prefereix seguir afrontant la seva recuperació amb un somriure. 

Més informació
 

Comentaris