Álex Lequio crea una associació per ajudar malalts de càncer com ell

Álex Lequio encara el pròxim any amb optimisme i ganes de deixar enrere la recaiguda que va patir en la seva lluita contra el càncer. Després de veure's obligat a cancel·lar la seva visita a un esdeveniment solidari, acaba de fer un anunci sorprenent que ha fet les delícies dels seus seguidors. El fill d'Ana Obregón ha posat en marxa un projecte nou molt especial amb el qual intentarà ajudar altres malalts de càncer.

El jove està centrat en esdeveniments solidaris, als quals assisteix per donar visibilitat a la malaltia. El seu projecte nou? Un compte d'Instagram en el qual respondrà totes les preguntes que li facin altres malalts: "Entre 2018 i 2019 he rebut milers de missatges en el meu Instagram personal amb preguntes de diferents aspectes relacionats amb els refredats oncològics. Principalment m'heu preguntat molt sobre coses com la dieta, maneres d'afrontar alts i baixos psicològicament, efectes secundaris del tractament i altres inquietuds. Ara, creo Espacio Solidario, que és un perfil col·laboratiu amb l'objectiu de dedicar-vos un perfil a vosaltres en el qual pugui ajudar amb qualsevol inquietud, pregunta o pensament que tingueu sobre el tema. I, a més a més, crear un punt d'informació en el qual convido totes les persones que estan vivint un refredat oncològic què comparteixin amb mi qualsevol cosa que els hi vagi bé". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Entre 2018 y 2019 he recibido miles de mensajes en mi Instagram personal con preguntas sobre diferentes aspectos relacionados con los resfriados oncológicos. Principalmente, me habéis preguntado mucho sobre cosas como la dieta, maneras de afrontar baches psicológicamente, efectos secundarios del tratamiento y otras inquietudes. Por ello, he creado @espaciosolidario . #EspacioSolidario es un perfil de Instagram colaborativo cuyos objetivos son 1. Tener un perfil de instagram dedicado a [email protected], donde pueda echar una mano con cualquier inquietud, pregunta, pensamiento que tengáis relacionado con los resfriados oncológicos. 2. Un punto de información colaborativo donde invito a todas las personas que están viviendo un resfriado oncológico a que compartan conmigo cualquier cosa que les va bien a ellos y quieran hacérsela llegar a mucha gente. La Navidad es bonita para pensar en los nuestros, pero también para pensar en los demás y por eso, aunque no soy médico, espero que mi experiencia y la de otros pueda ayudar. Si queréis aportar vuestro granito de arena, compartid este vídeo en vuestro perfil y así conseguir que lleguemos al máximo posible con @espaciosolidario. Si todavía no eres seguidor de @espaciosolidario , es el momento de hacer clic y seguir a la cuenta #NavidadSolidaria

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

Una manera d'ajudar-los serà compartir la seva pròpia experiència: "El Nadal és maco per pensar en els nostres, però també per pensar en els altres i per això, encara que no sóc metge, espero que la meva experiència i la d'altres pugui ajudar". 

De moment ja ha aconseguit cinc mil seguidors, però de ben segur que el número segueix creixent.

 

Més informació
 

Comentaris