Ensurt d'Alex Casademunt, amb la filla ingressada per una pneumònia

Alex Casademunt va aconseguir una gran fama gràcies a la seva participació en 'Operación Triunfo'. És un dels cantants de la primera generació, per la qual cosa encara segueix en primera línia mediàtica. Aquesta setmana torna a estar d'actualitat des que els Gemeliers van imitar la mítica 'Dos hombres y un destino' de Casademunt i David Bustamante a 'Tu cara me suena'. 

El català va enviar-los un missatge de suport des de l'hospital, el que va preocupar molt els seus seguidors. Li passava quelcom? No, sinó que era la seva filla qui estava ingressada.

La petita Bruna, de dos anys, ha hagut d'ingressar a la clínica Teknon de Barcelona per culpa d'una afecció pulmonar. Un ensurt molt gran per al cantant, que no s'ha separat del seu costat: "Jo per desgràcia sóc a la Teknon, que la meva filla està una mica malalta perquè té pneumònia". 

Alex Casademunt, amb la filla a l'hospital   Instagram

Alex Casademunt, amb la filla a l'hospital / Instagram

 

Després d'uns dies cuidada pels metges, la nena ha tingut una recuperació molt favorable. El cantant ha volgut agrair totes les mostres de suport i ha publicat un vídeo amb ella en el qual assegura que ja està bona. Ara toca descansar i acabar de recuperar-se a casa. 

Més informació
 

Comentaris