Alessandro Lequio recorda el fill: "Eres el millor que tenia"

La família Lequio ha tornat a ser notícia recentment arran d'unes controvertides declaracions d'Antonia Dell'Atte. La italiana va assegurar públicament que el seu fill Clemente no havia estat convidat al funeral del seu germanastre, fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón. Ambdós tenien molt bona relació, per la qual cosa sorprenia molt la seva absència durant la missa. Ara ha estat el jove qui ha confirmat que és cert, que no va rebre invitació

El seu pare, Alessandro, no ha volgut fer declaracions al respecte. La guerra familiar ha començat, però ells continuen com si res hagués passat. De fet, el comte Lequio ha publicat una fotografia a Instagram aquesta nit que demostra que continua centrat en plorar la mort del seu fill Álex.

 

El jove va morir el passat mes de març, víctima d'un càncer als 27 anys. Des de llavors els pares s'han mostrat desolats, especialment Ana que fa uns dies compartia l'últim escrit del seu fill. Alessandro, per la seva banda, ha publicat una fotografia antiga en la qual apareix amb el fill.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My best everything, then, now and forever.

Una publicación compartida de Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr) el

 

En blanc i negre i amb un missatge que ho diu tot: "El meu millor tot. Llavors, ara i sempre". Una família trencada pel dolor que l'últim que necessita són baralles entre ells. 

Més informació
 

Comentaris