Nova recaiguda d'Aless Lequio en la seva lluita contra el càncer

El 2019 d'Aless Lequio no ha estat un any gaire tranquil. L'any passat va estar marcat per un dur diagnòstic, quan van confirmar-li que tenia un càncer estrany. Va traslladar-se a Nova York per tractar-se i els resultats van ser molt satisfactoris. En els últims mesos ha seguit el tractament a Espanya, el que li ha permès tornar de mica en mica a la feina i la rutina. Fa unes setmanes, però, anunciava que havia patit una recaiguda i que hauria de descansar. Semblava que tornava a estar bé... fins avui, que s'ha vist obligat a cancel·lar un acte per motius de salut.

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio no podrà acudir a un acte solidari amb el qual s'havia compromès. Així ho lamenta en un comunicat: "Per motius de salut, Alex Lequio Jr. no podrà assistir avui al photocall de l'esdeveniment solidari organitzat per Morrison a favor de la Fundació Caíco". 

Aless Lequio - Europa Press

Aless Lequio / Europa Press

Un compromís social que ha de cancel·lar per una nova recaiguda en el seu càncer que torna a preocupar els seus seguidors. Ara que semblava que ho havia superat definitivament, les esperances es trunquen. 

 

A Instagram va explicar que aprofita les hores a casa per escriure un llibre, una novel·la que de ben segur que té part autobiogràfica sobre aquests mesos tan durs.  El jove acostuma a donar detalls sobre el seu estat de salut públicament, així que ara caldrà esperar que comparteixi l'última hora al respecte. 

Més informació
 

Comentaris