Alejandro Nieto: "Faré una bogeria perquè no em diuen com està el meu fill"

El model i exconcursant de 'GH VIP' Alejandro Nieto ha esclatat a Instagram, desesperat en no saber què més fer. La seva exparella, amb qui té un fill en comú, fa dos mesos que no li deixa parlar amb ell i ni tan sols li diu com es troba de salut. Recordem que el petit va patir càncer amb només dos anys, el que fa la situació encara més complicada.

El nen ara té sis anys i viu amb la mare, qui té la custòdia. Això no hauria d'impedir, però, que el pare mantingui contacte amb ell. I és per això que Alejandro ho ha denunciat públicament: "No sé si m'estan aconsellant bé... No sé què fer. Només sé que fa gairebé dos mesos que no sé absolutament res del meu fill. Res de res. Si està bé, si està malament, si està regular... No sé absolutament res. El meu advocat em diu que l'única cosa que puc fer és esperar al judici. He trucat al punt de trobada on vaig recollir el meu fill i només em diuen que si li passés alguna cosa dolenta, m'ho dirien".

Assegura que ha fet l'impossible per posar-se en contacte amb el petit: "He trucat a la mare del meu fill, me l'he jugat i m'he rebaixat. He trucat fins i tot al seu xicot i tampoc no em diu si està bé o malament. Què he de fer? És això just?".

En un vídeo que el mostrava completament abatut, ha reconegut que està desesperat: "He de veure el meu fill en fotografies. No l'escolto, no parlo amb ell... Tinc els meus drets, sóc el seu pare! Cometré una bogeria perquè m'estic tornant boig de pensar i pensar".

 
Alejandro Nieto   Instagram

Alejandro Nieto plora a Instagram

I ha acabat amb una petició desesperada: "A tothom que conegui el meu fill li demano que li digui, si us plau, que l'estimo amb bogeria. Que l'estimo amb tot el meu cor". Un testimoni que ha trencat el cor dels seus seguidors, que seguiran de prop com evoluciona la història. 

Més informació
 

Comentaris