Alejandro Amenábar, contundent en una crítica contra VOX i Ciutadans

Alejandro Amenábar ha afirmat davant l'acadèmia de cinema que no li agrada la representació que ha obtingut VOX en el Congrés. D'aquesta manera s'afegeix a la llarga llista de famosos que s'han pronunciat públicament en contra dels resultats electorals de les passades eleccions, les quals van enfortir el partit d'extrema dreta. 

En aquesta conversa amb 'Europa Press' també ha tingut temps per criticar Ciutadans, que s'enfronta a un futur complicat arran de la dimissió d'Albert Rivera. Ha assegurat que no vol fer més mal a un "arbre caigut" com Ciutadans, però això no ha impedit que els deixés verds: "Era el partit que presumptament anava a portar aire fresc a la política espanyola i ha acabat obrint les portes a una cosa que no em sembla tan fresc, com és un partit d'ultradreta". 

Alejandro Amenábar    Europa Press

Alejandro Amenábar / Europa Press

El director de 'Mientras dure la guerra', la pel·lícula que té més nominacions en els premis Goya, també s'ha manifestat sobre la presència de Franco en un lloc com el Valle de los Caídos: "Era una anomalia en un Estat com Espanya". 

 

Amenábar competeix a Millor direcció, encara que li fa "especial il·lusió" la nominació a millor música original: "Serà un honor competir amb la resta de nominats". Caldrà veure qui guanya la preuada estatueta.

Més informació
 

Comentaris