El programa més dur de Chicote: escortat per la policia entre insults

Alberto Chicote segueix insistint en els menjadors escolars. El cuiner vol denunciar que els menús que s'ofereixen als més petits als col·legis no són prou bons, el que l'està causant molts maldecaps. A '¿Te lo vas a comer?' fa cas a les queixes dels pares, que el porten a diversos centres per comprovar si la qualitat del menjar és tan dolenta com diuen. El problema? Que les empreses de càtering que ho gestionen no volen dir res, així com tampoc ho fan les autoritats competents.

En el programa d'aquest dimecres s'ha traslladat fins a les Illes Canàries, on ha parlat amb alguns pares desesperats davant l'alimentació que donen als seus fills. El primer pas de Chicote va ser intentar posar-se en contacte amb les empreses que gestionen els menús, però s'ha topat amb un hermetisme lligat amb molt mala educació.

Alberto Chicote, en problemes  La Sexta

Alberto Chicote / La Sexta

El cuiner s'ha apropat a les instal·lacions d'una empresa, però ningú no ha volgut atendre'l. De fet, no van ni obrir-li la porta. Només van contestar a través de l'intèrfon, i de molt males maneres: "No farem cap tipus de declaració. Em cago en la teva p... mare!", l'escridassaven des de l'altre costat. Una tensa situació davant la qual el cuiner no perdia els papers: "Jo li envio salutacions a la meva mare sense cap problema, però quin problema té vostè?".

Chicote i un policia  La Sexta

/ La Sexta

"Aquestes són les úniques paraules que he rebut d'aquesta empresa, almenys ja tenim un tracte més familiar", ironitzava el cuiner mirant a càmera. Tot, mentre s'apropaven a ell fins a tres policies. Sorprès, el presentador va explicar el què estava passant. Un dels agents va dir-li que només s'hi havien desplaçat per mediar entre les dues parts: "Només puc dir que si volen quedar-se aquí, que s'hi quedin, però que no els atendran".

 
Alberto Chicote amb un policia  La Sexta (1)

/ La Sexta

 

Una de les escenes més incòmodes d'Alberto Chicote en un programa que segueix desemascaran alguns problemes alimentaris greus d'arreu d'Espanya.

 

Comentaris