Alberto Chicote, enfadat per una pregunta molt vulgar

Alberto Chicote i Cristina Pedroche seran els protagonistes de la programació televisiva d'aquesta nit. Són els encarregats de presentar el programa especial de les Campanades d'Atresmedia, que tindrà grans rivals pel que fa a l'audiència, però que de ben segur acaparen moltíssima atenció. Un dels motius principals? El vestit de la col·laboradora, que sempre és un dels atractius principals. Ha afirmat que el d'enguany és el disseny més espectacular, el que fa que la retransmissió ja estigui envoltada d'expectació.

Mentre tothom alaba -o critica- el vestit de Pedroche, també hi ha molts fans del cuiner que sintonitzaran la cadena per veure'l a ell. 'Espejo Público' ha volgut promocionar encara més el programa i ha convidat Chicote, que ha avançat alguns detalls sobre el programa. El problema? Que l'entrevista no ha acabat gaire bé...

 

El col·laborador Saúl Ortiz li ha fet una pregunta en to de broma que no ha fet gens de gràcia a Chicote, tal com ha evidenciat. "Jo tinc la pregunta que tothom vol fer a Chicote. Portaràs roba interior?", etzibava Saúl. Un dubte que deixava Chicote amb la boca oberta: "De veritat?", deia completament en xoc davant la pregunta.

La resta de col·laboradors van riure, però Chicote no li veia la gràcia: "A Cristina li pregunten cada any si portarà roba interior", deia Ortiz per justificar-se. Però ni amb això convencia al cuiner: "És del tot evident i a mi no se m'acudiria preguntar-te si portes calçotets o no perquè és una pregunta molt poc elegant". Visiblement descol·locat, tampoc no va reaccionar quan Ortiz li deia que només havia volgut fer una broma. Una situació molt tensa que va provocar que canviessin de tema. 

Més informació
 

Comentaris