El postconfinament d'Albert Rivera: llibre i bebè alhora?

Albert Rivera i Malú estan passant junts el confinament. La parella està a punt de donar la benvinguda al seu primer fill en comú, un bebè del qual encara no han anunciat ni el sexe ni el nom que tenen pensat. Estan vivint aquest embaràs allunyats del focus mediàtic, però la cantant va voler reaparèixer públicament fa uns dies per agrair tots els missatges de felicitació que va rebre durant l'aniversari. També ha publicat una foto solidària, amb la qual s'uneix a la campanya #yomecorono que busca recaptar fons per a la investigació que està duent a terme el doctor Bonaventura Clotet. 

Per tal d'entretenir els seus seguidors durant aquests dies tancats a casa, Malú va fer un directe en el qual va reconèixer que està tenint un embaràs molt bo: "Pràcticament no he vomitat i em trobo molt bé. Això sí, tinc les hormones alterades. No paro de plorar i menjar. Estic cada cop més gran, amb una panxa immensa. A vegades costa respirar una mica... Però la veritat és que estic encantada". 

 

Mentrestant Rivera fa teletreball, només un mes després d'incorporar-se a un bufet d'advocats. Ha criticat públicament la gestió que està fent el govern espanyol durant la crisi del coronavirus, el que demostra que segueix lligat a l'actualitat. Una emergència sanitària que ha paralitzat el món, també la publicació del seu llibre. Estava previst que sortís el 31 de març, però el van endarrerir fins al 15 d'abril. L'editorial es planteja tornar a allargar la data, el que podria fer que coincidís la sortida del llibre amb el naixement del bebè. 

Caldrà veure què passa finalment. El que està clar és que els futurs mesos de la parella vindran carregats de novetats. 

Més informació
 

Comentaris