Albert Rivera, nou fitxatge estrella de 'Supervivientes'?

Telecinco, a la desesperada. La cadena va boja per aconseguir un càsting molt cridaner per a la següent edició de 'Supervivientes', que iniciarà a finals del mes vinent. El primer intent va ser amb Cristina Cifuentes, que va declinar l'oferta després d'uns dies de dubte. I d'ella a un altre polític, en aquest cas, un dels homes de l'any: Albert Rivera.

L'exlíder de Ciutadans va rebre una trucada de direcció oferint-li un lloc dins del reality. La resposta, segons 'Look', va ser instantània: un 'no' rotund i sense possibilitat de canvi. Sembla que ni tan sols el va convèncer la sucosa oferta econòmica que li van fer.

Albert Rivera    Europa Press

Albert Rivera / Europa Press

Un dels motius, segurament, és l'embaràs de la seva parella. Malú espera un bebè que probablement naixerà durant el concurs, el que hauria fet enrere el polític. Però és que, a més a més, tampoc no fa gaire en ell veure's envoltat de famosos de la faràndula barallant-se pel poc menjar que els ofereix la direcció.

 

Hauria estat un caramelet increïble per a l'audiència, però de moment està descartat. Caldrà veure quins són els següents noms de candidats de Telecinco.

 

Comentaris