El canvi de vida radical d'Albert Rivera: de la política, a les compres

Albert Rivera i Malú es preparen per donar la benvinguda al seu primer fill en comú, que naixerà aquest estiu. La cantant ja hauria superat el cinquè mes d'embaràs, el que s'evidencia en les fotografies que ha publicat 'Semana' en els últims dies.

Per primer cop se la veu amb una panxa incipient, durant una rutina que li ha canviat radicalment: de gravacions de noves cançons, a "jornades de compres" o "esmorzars en família". Recentment també els hem pogut veure fent un passeig pel camp, el que demostra que s'estan prenent l'embaràs amb calma.

Albert Rivera i Malú seran pares aviat  Europa Press

Albert Rivera i Malú seran pares aviat / Europa Press

Una nova manera de fer que no té res a veure amb la intensitat de la vida política de Rivera, que ha canviat radicalment de rutina des que dimitís com a president de Ciutadans.

 

Aquest cap de setmana ha sortit a la llum que el català s'incorporarà a un despatx d'advocats, un fitxatge del qual ha donat més detalls en una roda de premsa durant aquest matí. D'aquesta manera deixarà enrere definitivament l'exposició mediàtica que comportava el seu càrrec, una feina en la política a la qual no vol tornar... de moment. "La meva aposta per aquest despatx d'advocats és seriosa, no és d'un quart d'hora. M'he compromès per contracte a estar-hi durant anys. És una feina que compaginaré amb canviar els bolquers del meu fill". 

Diversos mitjans asseguren que ja ho estan preparant tot a casa de cara a l'arribada del bebè, que els farà adaptar-se a una nova vida. 

Més informació
 

Comentaris