Albert Rivera i Malú, en un espectacular hotel de 5 estrelles de Portugal

Albert Rivera i Malú segueixen gaudint de la seva incipient relació. La parella ha aprofitat l'1 de maig per agafar-se uns quants dies de festa i marxar de pont a Portugal. Volien que fos una escapada secreta, però no han pogut evitar que alguns turistes els reconeguessin i ho filtressin a la premsa. 

Primer va ser 'El Mundo' qui va assegurar que els havien vist en un supermercat de Troia, a Comporta, una de les zones més luxoses del país. Els testimonis afirmaven que els havien vist passejant pel local per separat per no atreure l'atenció, però aquest intent no hauria servit de res.

Malú i Albert Rivera

Malú i Albert Rivera / Revista 'Semana'

Doncs bé, ara és 'Look' qui afegeix més detalls sobre aquest viatge. Primer de tot, destaquen maliciosament que no és el primer cop que el líder de Ciutadans viatja a aquesta zona... I és que ja hi anava amb la seva exparella. Això li hauria permès conèixer els racons més macos de l'àrea, el que ara està aprofitant amb Malú.

 

Diuen que van arribar el 30 d'abril i que van marxar dissabte, uns dies de relax que haurien passat en un luxós hotel de cinc estrelles. El Troia Resort compta amb tota mena de comoditats, des d'un accés directe a la platja fins a una immensa piscina, diversos restaurants, un camp de golf o pistes de tenis. Les habitacions, decorades amb un exquisit i modern gust, són grans, còmodes i tenen vistes a la natura. I tot es pot aconseguir per 150 € la nit. Què més podien demanar? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de TROIA RESORT (@troiaresort) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de TROIA RESORT (@troiaresort) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de TROIA RESORT (@troiaresort) el

Els haurien vist a la platja, però també gaudint d'un exquisit dinar en un restaurant especialitzat en arrossos. La parella és d'allò més discreta, però potser no han pogut impedir que els cacin en la seva primera fotografia de parella. Apareixerà a alguna revista del cor?

 

Més informació
 

Comentaris