La bomba de l'estiu: han tallat Albert Rivera i Malú?

Les fotos de Malú entrant a la casa d'Albert Rivera van ser tota una bomba. La relació es convertia ràpidament en la més sorprenent de l'any i els envoltava ipso facto d'un munt de fotògrafs. La primera foto junts es podia haver arribat a vendre a un preu d'or, però una reportera d'El Programa de Ana Rosa els va enxampar abans. 

Des de llavors pràcticament no els havíem vist, fins que fa uns dies es va filtrar que un amic de la parella deia que s'estaven plantejant anar a viure junts. I d'aquí, a tornar a deixar-se veure junts durant un passeig estiuenc per Madrid fa només unes hores: amb la roba a conjunt i la cantant sense maquillar.

Poc els hi ha durat l'amor, sembla... I és que 'Socialité' acaba d'emetre les declaracions d'una font propera a la parella que revelen una possible ruptura. Asseguren en exclusiva que Malú ha decidit trencar amb el líder de Ciutadans, una notícia que es converteix en la bomba de l'estiu.

Però per què ha pres aquesta sorprenent decisió Malú? Són molts els que mai no han apostat per ells, però ara se'ls veia millor que mai. Doncs bé, en cas de ser certes les informacions del programa de Telecinco, la parella s'hauria separat el 3 de juliol. I el perquè? "Malú creu que se li hauria d'haver donat naturalitat a aquesta relació. Ho van deixar dimecres, però fa dos dies els van veure junts".

 

Han deixat caure que Malú estaria farta de la importància que dona Rivera a la seva imatge com a polític: "Ella volia viure el seu amor d'una manera més espontània i natural. Anar pel carrer de la seva mà sense por". I és que el més sorprenent és que fins ara encara no han confirmat que estiguin junts ni han aparegut a cap lloc com a parella... De fet, no han fet ni posado oficial.

Malú i Albert Rivera

Malú i Albert Rivera / Telecinco

A Malú no se la coneix precisament per parlar obertament de la seva vida privada, ja que sempre ha intentat mantenir la vida sentimental allunya dels platós. Però sembla que no hauria tolerat que l'obliguin a amargar-se. Diran alguna cosa? Ho confirmaran o aquesta relació s'acabarà amb el mateix silenci amb el qual va començar?

Més informació
 

Comentaris