Primeres fotos d'Albert Rivera i Malú, caçats junts després de mesos amagats

I per fi han arribat. Després de mesos d'especulacions, 'El Programa de Ana Rosa' ha aconseguit les primeres fotos d'Albert Rivera i Malú junts. La parella va sortir a la llum mitjançant una exclusiva de 'Semana', que assegurava que havien enxampat la cantant sortint de casa del líder de Ciutadans. La persecució mediàtica que han viscut des de llavors ha estat increïble, però encara no s'havia publicat cap imatge.

Aquests últims dies es rumorejava amb una possible compra de les fotos per part de Rivera, que les hauria pagat per tal que no es filtressin. Però massa tard... I és que avui, el magazín matinal de Telecinco ha emès per primer cop unes imatges de la parella que confirmen la relació.

"Tothom estava esperant aquestes imatges. Són les fotos més desitjades que confirmen una relació que els seus protagonistes no volien fer públiques des del mes de febrer. Unes imatges que confirmen la relació entre el líder de Ciutadans i la cantant. Els hem vist tranquils, sense por als objectius", una actitud molt diferent de la que han adoptat fins ara. No sabien que els gravaven? O han decidit deixar d'amagar-se?

Albert Rivera i Malú junts  Telecinco

Albert Rivera i Malú junts /  Telecinco

 
 

La reportera Patricia López els ha caçat en uns grans magatzems als afores de Madrid, en un centre molt proper a les seves cases. Somrients i còmplices, sembla que cada cop està més a prop la primera aparició pública de la parella sorpresa de l'any. 

Més informació
 

Comentaris