Primeres paraules d'Albert Rivera sobre les fotos amb Malú

Albert Rivera Malú formen la parella del moment. Des que es digués que havien enxampat la cantant entrant a casa del líder de Ciutadans durant el dia de Sant Valentí, que els paparazzi han iniciat una persecució constant. Tots han intentat captar la imatge que confirmés la relació, però ha estat una exreportera d'El Programa de Ana Rosa qui els ha caçat junts en un centre comercial. Molt còmplices i encara més tendres, a les imatges es veu clarament com Malú acaricia la barbeta de Rivera.

I d'aquí, a unes noves fotografies de la revista '¡Hola!'. El mitjà publica en portada una foto de la parella dins d'un cotxe, de camí a la casa de la mare de Malú. Abans, també els haurien fotografiat durant una cita en un restaurant. La relació, confirmadíssima.

Albert Rivera i Malú  revista '¡Hola!'

Albert Rivera i Malú, a la portada de la revista '¡Hola!'

Els envolta una expectació mediàtica immensa, però cap dels dos havia volgut parlar al respecte... fins ara. I és que Albert Rivera ha acudit a 'El Programa de Ana Rosa' per concedir una entrevista política que la presentadora ha acabat preguntant-li sobre la seva relació amb Malú.

 

Després de mesos de silenci, Rivera ha confirmat que es troba en un moment personal molt especial: "És vostè feliç?", llançava Ana Rosa. "Jutja tu mateixa", ha respost amb un somriure enorme. En mostrar-li les imatges amb Malú, el polític prosseguia contundent: "Somric, somric!". I d'aquí, a agrair-li com ha informat sobre el tema: "T'agraeixo el tracte i moltes gràcies per com ho heu tractat".

Albert Rivera a 'El Programa de Ana Rosa'

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Ara caldrà veure si aprofiten aquesta 'sortida a la llum' per deixar d'amagar-se. Començaran a parlar al respecte? 

Més informació
 

Comentaris