L’ex de Malú parla per primer cop de la seva relació amb Albert Rivera

Malú sempre ha estat molt discreta pel que fa a la seva vida privada. No es va saber que sortia amb Gonzalo Miró fins que els paparazzi els van enxampar junts, moment que tampoc no va provocar que comencessin a donar detalls sobre la seva relació. Una vida íntima que es guarda per ella, el que sembla que segueix fent ara que surt amb Albert Rivera.

Els fotògrafs van bojos buscant una fotografia de la parella, que pràcticament no es deixa veure. Ara que el polític ha abandonat Ciutadans i la vida pública, sembla encara més improbable que comentin res sobre la seva vida. Però això no impedeix que gent propera a ells parli al respecte.

L'últim a fer-ho ha estat, precisament, l'exparella de la cantant. Gonzalo Miró ha acabat pronunciant les primeres sobre la nova relació de Malú a 'Liarla Pardo', el programa de La Sexta en el qual col·laboradora. Ho ha fet davant la insistència de Boris Izaguirre, que li preguntava directament sobre el tema. El resultat? Una petita crítica a l'exlíder del partit taronja i poca cosa sobre Malú.

Boris i Gonzalo Miró  'Liarla Pardo'

Boris i Gonzalo Miró a 'Liarla Pardo' / La Sexta

Boris començava rient-se del vídeo d'Albert Rivera amb el gos Lucas: "Crec que han pentinat el gos amb una planxa de cabells d'aquelles que fan sevir les reines. Un pentinat com d'aquell que està a punt de cantar. Haurà agafat la planxa que tenia Malú a mà?". 

Mentre que Boris deia que no l'ha ajudat acomiadar-se de la política d'una manera tan emocional, Gonzalo l'interrompia per recordar que no ha estat un comiat sinó una dimissió: "Acomiadar-se és una manera molt positiva de veure-ho". 

 

I d'aquí, a canviar de tema i deixar caure el nom de Malú: "Gonzalo, estàs parlant molt de cantants...". El que el posava en un compromís: "Bé... Boris i jo parlem molt sobre això. I mira que aquí era un tema tabú fins que ha arribat ell. Hem parlat moltes vegades sobre la relació amb Rivera". No volia donar molts més detalls, així que Boris va revelar què opina l'ex de Malú al respecte: "Una vegada vam veure la portada de la revista '¡Hola!' que treia fotografies d'ells dos i ens vam adonar que Albert Rivera en veritat no volia ser president del Govern, sinó ser famós. Va muntar tot això per aconseguir aquesta portada". Un pensament que comparteix Miró: "L'excés d'ambició a vegades passa factura...", deixava caure de manera misteriosa.

Gonzalo Miró a 'Liarla Pardo'  La Sext

Gonzalo Miró a 'Liarla Pardo' / La Sexta

Sembla clar que Gonzalo Miró no és fan d'Albert Rivera i que segueix sense ganes de comentar gran cosa sobre la seva ex. Caldrà veure si a partir d'ara comença a parlar-ne més. 

Més informació
 

Comentaris