Revelen les tàctiques de Malú i Rivera per ocultar les visites a l'hospital

Albert Rivera i Malú seran pares del seu primer fill en menys de quatre mesos, un naixement que canviarà la seva vida completament. Van anunciar l'embaràs a Instagram, el que els va envoltar d'una expectació mediàtica immensa. Ara bé, sembla que es mantenen fidels a la promesa que van fer: que no parlarien sobre el bebè. Volien viure el moment amb calma, allunyats del focus... i així ho estan fent. Ni tan sols han compartit el sexe del nadó, el que sembla que volen mantenir en secret, com tampoc no se sap el nom que han escollit.

Aquesta setmana no han pogut evitar, però, que els fotògrafs els enxampessin durant un passeig per la muntanya. La parella es dedicava mostres d'estima, mentre caminaven tranquil·lament pel camp ben abrigats. Aquesta suposa la primera foto de la cantant embarassada, que amaga la panxeta sota un anorac XXL.

Albert Rivera i Malú, a la portada de la revista 'Semana' 2

Albert Rivera i Malú, a la portada de la revista 'Semana' 

Doncs bé, avui torna a ser la revista 'Semana' qui dona més informació sobre ells. I és que els haurien vist acudir a una visita ginecològica a primera hora d'aquest matí, el que demostra que segueixen unes pautes molt marcades per no ser enxampats per la premsa.

 

La tàctica que fan servir durant les ecografies? Demanar cita a primeríssima hora, el que demostra que els hagin vist a les 7:30 h del matí. Junts, en un hospital de Móstoles, el que els queda bastant lluny de casa. Una alta decisió per mantenir la seva privacitat? Podria ser que la parella hagi escollit aquest hospital per al part, el que donaria veracitat a la informació de 'Socialité', que va ensenyar fa unes setmanes fotos de la suite que haurien reservat en aquest hospital.

Albert Rivera i Malú reserven aquesta suite pel part   Telecinco

Albert Rivera i Malú reserven aquesta suite pel part Telecinco

Quan donaran més detalls sobre el seu bebè?

Més informació
 

Comentaris