Albert Rivera i Malú marxen de la polèmica mansió de La Finca

Albert Rivera i Malú ho estan preparant tot per canviar de casa. Després de dies de rumors, ‘Vanitatis’ ha tingut accés a fonts properes a la parella que asseguren que es mudaran en breus de la mansió de La Finca que va llogar la cantant.

Des del principi sabrien que estar en aquesta casa era temporal, però els hi anava molt bé perquè era una mena de búnquer de 14.000 metres quadrats que els permetia estar allunyats de les càmeres. El problema? Que una de les hereves del fundador del complex considera que el lloguer que pagaven era irrisori, per la qual cosa no estava d'acord amb què continuessin allà. De fet, deia que estaven pagant 3.500 € al mes quan haurien d'estar pagant 25.000 €.

Albert Rivera i Malú

Albert Rivera i Malú / Europa Press

Deixaran el complex de Pozuelo de Alarcón i es mudaran a la casa que va comprar Malú el 2018 a una urbanització propera a Madrid. La casa estaria encarant els últims mesos de reforma, així que la parella s'hi mudarà en acabar les obres. 

 

Aquesta informació arriba poc després de la confirmació oficial de la relació, quan la cantant va acompanyar-lo a la sortida de l'hospital on estava ingressat per una gastroenteritis. Sembla que tot va millor que mai, ja que han deixat enrere l'ocultisme que els envoltava. 

Albert Rivera i Malú junts  Telecinco

 Telecinco

Amb aquesta, Malú suma un altre immoble a les dues cases que té al seu nom: una casa de 416 metres quadrats a Majadahonda i l'habitatge unifamiliar de la seva mare, de 291 metres i amb Malú com a propietària. 

Més informació
 

Comentaris