Campanes de boda per a Malú i Albert Rivera

Tots els paparazzi van darrere de la primera foto de Malú embarassada. No se sap de quants mesos està, el que podria intuir-se amb una imatge. Saben ja el sexe del nadó? Que Albert Rivera creés una llista de 'Spotify' anomenada 'Mario' amb cançons infantils va fer pensar que saben que es tracta d'un nen i que ja tenen decidit el nom. Cap dels dos ho ha confirmat, el que deixa el rumor en suspens.

Se segueix parlant d'ells encara, però ara per un altre tema: i és que molts mitjans comencen a parlar de boda. Tenen previst passar per l'altar aviat? Així ho afirma 'La Razón', que ha parlat amb un amic del polític: "Ell està entusiasmat amb la idea de ser pare de nou. Va ser després de l'estiu quan Malú li va plantejar la idea de convertir-se en pares i ell va acceptar de bon grat. Ara, però, ell vol casar-se i ella s'ho està pensant".

 

En aquest sentit, el periodista José de Santiago ha explicat a 'Cazamariposas' que fonts de Ciutadans li han fet arribat que Malú no té ganes de casar-se però que Rivera estaria insistint: "Ella té certa animadversió al matrimoni perquè el divorci dels seus pares va ser una separació molt traumàtica per ella, que tenia entre 13 i 15 anys". 

Altres fonts neguen aquesta informació i donen per fet que ja estan preparant la cerimònia per tal de casar-se abans que neixi el bebè. Caldrà veure quina versió és la certa i si es decideixen a formalitzar encara més la seva unió. 

Més informació
 

Comentaris