Albert Rivera i Malú, junts a la boda de Manuel Valls?

La parella formada per Albert Rivera i Malú segueix generant un munt d'expectació mediàtica. Encara s'està esperant que algun paparazzi els caci junts, ja que no ha transcendit cap fotografia que acabi de demostrar la seva relació. L'han enxampat entrant a casa del polític en diverses ocasions, però la foto que més es paga és una d'ells dos junts.

Es va dir que podria arribar a la boda de Melendi, ja que hauria convidat la cantant -que aniria acompanyada del líder de Ciutadans-. Però aquesta no serà l'única cerimònia a la qual acudiran junts durant aquell mes... I és que també estarien convidats a la boda de Manuel Valls i Susana Gallardo.

Malú i Albert Rivera

Malú i Albert Rivera / Semana

Així ho assegura Pilar Eyre, que centra la seva columna de 'Lecturas' en parlar sobre aquest enllaç. Primer de tot, per alabar que l'empresària l'hagi "canviat": "Valls era adust, quan vivia a França i venia a Barcelona es movia envoltat de guardaespatlles i feia tancar els restaurants. Ara, no obstant això, bromeja perquè l'amor fa miracles".

 

"La parella ha sabut portar la relació amb naturalitat, una cosa que no han sabut fer Albert Rivera i Malú, els quals probablement assistiran a la boda de Valls i Susana a Menorca, si és que segueixen junts per llavors". Una afirmació que tira per terra el que va deixar caure Valls a La Sexta, quan Ferreras va insinuar que es casarien a l'estiu i a Barcelona.

Albert Rivera i Malú, més que amics

Albert Rivera i Malú, més que amics / Semana

Sigui com sigui, Eyre prossegueix parlant sobre les seves no-aparicions públiques: "Hi havia una gran expectació davant l'actuació de Malú a Sitges, ja que hauria estat un marc perfecte perquè la parella aparegués en carn mortal. Però acaba de ser cancel·lada per problemes de salut de la cantant". Els veurem junts a aquestes bodes o intentaran evitar-ho? 

Més informació
 

Comentaris