Primeres paraules del pare de Malú sobre l'embaràs: "Estic en xoc"

És la notícia de l'any: Albert Rivera i Malú estan esperant el seu primer fill en comú. La parella confirmava aquest dimecres una notícia molt esperada amb una fotografia que mostrava les seves mans entrellaçades mentre agafaven un xumet: "M'emociona moltíssim poder compartir amb vosaltres aquest meravellós regal que ens ha fet la vida. Serem pares! Ens agradaria viure aquest desitjat embaràs amb la màxima tranquil·litat possible per poder-ho gaudir com es mereix. Una vegada més, guanya l'amor". S'havia especulat molt amb aquesta possibilitat durant les últimes setmanes, però per fi arribava la confirmació.

Fa relativament poc que estan junts, però sembla evident que la parella està vivint el seu millor moment. Han decidit fer un pas importantíssim i molt especial, el que els tindria molt emocionats. El primer en pronunciar-se públicament al respecte ha estat Pepe de Lucía, el pare de la cantant. Ho ha fet en una entrevista a 'Look' en la qual ha confessat com li van donar la notícia.

"Anava per la carretera i la meva filla m'ha trucat tres vegades dient-me "papi, truca'm". M'he espantat i he parat en un restaurant de carretera on tinc amics. Allà és on ho he celebrat perquè m'ha donat un xoc. Estic content no, el següent", explica.

Amb quines paraules li ha anunciat la bona notícia? "Se m'ha barrejat l'ensurt de la trucada de "papi, truca'm" amb l'emoció. S'han trobat dos fronts i han xocat. Ara mateix estic en xoc. M'ha dit "Papa, seràs avi". Imagina't el que m'ha entrat. Jo li he dit que m'havia espantat, he fet un fre en sec. Però ara mateix estic com una onada".

Pepe de Lucía  Europa Press

Pepe de Lucía / Europa Press

El pare de Malú no és molt fan de parlar sobre la vida privada de la seva filla, però aquesta ocasió s'ho mereix. És per això que ha volgut deixar constància que està segur que seran uns pares meravellosos: "Albert serà un padrazo no, el següent. És un bon noi, una gran persona. Ha sabut recular i ha estat en el lloc en el qual havia d'estar".

 

Aquest serà el seu primer net de Malú :"De la meva nena, el meu tresor. Ella és meravellosa amb panxeta i sense. La meva nena estarà molt maca perquè és molt maca de totes les maneres. Diuen que les dones es posen molt maques quan es queden embarassades, però depèn del que tingui a dins de la panxa. Si és nena, potser no es posa tan maca, però si és un nen sí. Quan la vegi no l'abraçaré, me la menjaré a petons".

Malú i Albert Rivera  Europa Press

Malú i Albert Rivera / Europa Press

Un pare molt tendre que evidencia la il·lusió que li fa que la seva filla estigui embarassada. Ara bé, és conscient que la maternitat comporta una gran responsabilitat: "Ser pares ho vol tothom, però s'ha d'anar amb compte perquè les coses no estan molt bé per ser pares". Ara que Albert Rivera ha deixat la política i la vida pública, de ben segur que troba més temps per estar al costat de la seva parella quan més ho necessita. 

Més informació
 

Comentaris