Ha revelat Albert Rivera el sexe i nom del seu fill amb Malú?

Albert Rivera i Malú van ser els protagonistes de l'actualitat informativa de la setmana passada en anunciar una autèntica bomba: que estan esperant el seu primer fill en comú. La parella ha donat un pas importantíssim en la seva relació quan no fa ni un any que estan junts. Després de setmanes de rumors, publicaven una fotografia de les seves mans entrellaçades agafant un xumet

Des que ho han fet oficial, que els seus seguidors -i molts curiosos- estan desitjant que donin més detalls al respecte. De quants mesos està la cantant? Quan tenen previst que neixi? Ja saben el sexe? Quins noms tenen pensats?

Malú i Albert Rivera  Europa Press

Malú i Albert Rivera / Europa Press

Aquestes dues darreres preguntes podrien tenir ja resposta gràcies a una badada de l'exlíder de Ciutadans. I és que alguns mitjans han trobat sospitós que tingui una llista de cançons infantils a Spotify amb el nom de 'Mario'. El polític no hauria tingut en compte que es tracta d'un perfil públic, el que feia que tothom pogués veure que s'havia creat una llista amb aquest nom. En té una altra, també, anomenada 'Daniela' com la seva filla gran. Casualitat? O es tracta d'un altre nen proper a ell?

 

Resulta curiós que ara no apareix el seu perfil si es busca. L'ha esborrat arran d'aquesta filtració? És casualitat o es tracta d'un muntatge? Ni Albert Rivera ni Malú han confirmat si ja saben el sexe, per tant no és segur que ja sàpiguen que és un nen i ni tan sols si ja tenen el nom de Mario decidit.

Malú i Albert Rivera, a un bar de carretera  Telecinco

Malú i Albert Rivera, a un bar de carretera / Telecinco

Sigui com sigui, el dubte ha estat creat. Caldrà veure si es confirma que, efectivament, la badada de Rivera ha confirmat el sexe i el nom que han escollit.

Més informació
 

Comentaris