Anabel Alonso fa broma de la malaltia de Rivera i li plouen les crítiques

Albert Rivera es troba ingressat a l'hospital universitari de Móstoles des d'aquest dimecres, quan va ingressar en patir un quadre secundari a "una gastroenteritis aguda probablement per salmonel·la", segons va informar l'informe mèdic. Fonts de Ciutadans van confirmar-ho a Europa Press, quan van assegurar que haurà de romandre al centre "per a la hidratació i antibioteràpia intravenosa". La notícia va córrer com la pólvora i va omplir la xarxa de memes, encara que el comentari del qual més s'ha parlat ha estat la d'Anabel Alonso.

L'actriu ha tornat a fer una broma controvertida, el que li ha generat un munt de crítiques. El problema? Que ha fet broma de la malaltia del líder de Ciutadans: "Hi ha coses que són difícils de digerir", escrivia al costat de la notícia de l'ingrés a l'hospital de Rivera. 

Centenars de persones han carregat contra ella, encara que Juan Carlos Girauta ha estat un dels més contundents: "Quanta brossa pot albergar a la ment i a l'ànima un artista fracassat?". L'atac del número 2 de Rivera no ha fet gens de gràcia a Anabel, que òbviament ha contestat: "Us sembla que aquest home pot ser 'polític'? Perquè a mi em sembla un macarra". Com ha acabat la cosa entre ells? Amb una dràstica decisió de Girauta: "Doncs res, Girauta m'ha insultat i bloquejat. En aquest ordre", lamentava Anabel Alonso.

 

Patricia Reyes, diputada i secretària de Ciutadans a la taula del Congrés, també ha defensat Rivera: "De veritat ja val tot?", criticava davant la 'broma' d'Alonso, que responia amb un nou atac cap a ella: "I m'ho dius tu? Que vas demanar repetir un vídeo-denúncia a la marxa de l'Orgull perquè et feia gràcia". I d'aquí, a un parell de missatges creuats més. Primer, amb l'advocada titllant-la de 'jauria': "Afortunadament, senyora, vostè no és la ciutadania". I finalment, amb Alonso intentant deixar-la en evidència: "Això m'ho diu una representant política. Com us quedeu?".

 

 

La diputada Noemí de la Calle també s'hi ha ficat, amb un missatge contundent: "A veure si el malalt no serà l'Albert...", el que ha donat encara més ales a Anabel: "És veritat, hi ha molt malalt. I a la llista d'espera". 

Són molts els que han criticat la broma d'Anabel, però cap no s'ha quedat sense una resposta enverinada d'ella.  

Més informació
 

Comentaris