L'exparella d'Albert Rivera sorprèn amb un radical canvi de vida

Albert Rivera i Beatriz Tajuelo formaven una de les parelles més estables de la política. El líder de Ciutadans i l'hostessa feia més de quatre anys que sortien junts, però a finals de l'any passat van sorprendre tothom en anunciar que havien decidit separar-se. Ella va abandonar la casa familiar i va traslladar-se a l'Hospitalet, on està començant una nova vida. I diem nova perquè no només ha canviat la seva vida personal, sinó també la professional. Però anem a pams.

Cal recordar que l'esclat de la notícia de la separació va venir acompanyada d'una bomba encara més potent... Deien que Rivera estava començant una relació amb Malú. Les revistes del cor han anat afegint informacions al respecte, el que deixa clar que alguna cosa tenen tot i no haver-se pronunciat al respecte. Encara no s'ha vist cap fotografia de la parella, però s'espera que acudeixin junts a la boda de Melendi aquest setembre... moment que aprofitarien per sortir a la llum.

Albert Rivera i Beatriz  Europa Press

Albert Rivera i Beatriz Tajuelo, al tennis / Europa Press

Beatriz Tajuelo va viure en un segon pla aquest assetjament mediàtic, centrant-se a recuperar-se després de la ruptura. Mudança a l'Hospitalet i a tornar a posar en ordre la seva vida. Doncs bé, sembla que ho ha fet d'una manera ben radical... Per què? Perquè ha decidit fer un gir de 180°

 

Mentre sortia amb el líder de Ciutadans, sempre va mantenir-se allunya del focus mediàtic. No volia acaparar flaixos ni cridar gaire l'atenció. Això sí, sembla que això s'ha acabat. Ara que és una dona lliure, sense estar lligada a cap personatge mediàtic, vol aprofitar la tirada que la seguirà envoltant com a exparella d'un polític per fer-se un lloc en el món de les influencers.

 

Sembla mentida després de veure-la amagada darrere d'Albert sempre que apareixia una càmera, sense concedir cap entrevista, però no. Beatriz vol acaparar fotografies i atenció. El primer pas? Obrir-se un perfil a Instagram en el qual comparteix tot el que fa durant el seu dia a dia, promociona marques de roba, complements i bellesa. Fins i tot s'ha deixat veure en carreres de cavalls, envoltada d'amigues glamuroses, fent gala de vacances luxoses...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya estamos en la @vbbfw ! En breve.. desfile de una de mis marcas favoritas! @carlaruizcostura !

Una publicación compartida de Beatriz Tajuelo (@beatriz_tajuelo) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Hoy vamos de concierto!  @_carlosrivera en el maravilloso @palaumusicacat ! Dress by @ber.sus_

Una publicación compartida de Beatriz Tajuelo (@beatriz_tajuelo) el

Cada cop es deixa veure més en esdeveniments i photocalls, ben activa a la xarxa i a l'alta societat. Es farà un lloc entre les influencers? Què opinarà Rivera d'aquest canvi de vida de la seva exparella?

Més informació
 

Comentaris