Beatriz Tajuelo parla de la ruptura amb Albert Rivera: "Ho vaig passar fatal"

Beatriz Tajuelo va donar-se a conèixer de la mà d'Albert Rivera, la seva parella durant quatre anys. Des que es van separar, que es dedica a afegir continguts en el seu blog personal. Convertida en una autèntica influencer, cada cop suma més seguidors en els seus perfils a la xarxa. Li han preguntat fins a l'avorriment sobre la seva relació i posterior ruptura, de la qual ha anat deixant certes pinzellades. Ara, però, s'ha obert més que mai en una entrevista a 'Diez minutos' que omple de titulars. 

El primer? Que la ruptura va ser molt dolorosa i complicada: "Ho vaig passar molt malament, fatal. Agafava el metro i veia el seu cartell de la campanya electoral... No he llegit el seu llibre i crec que no ho faré".

Com era sortir amb el líder de Ciutadans? "Mai no m'he considerat coneguda, només ho he estat perquè sortia amb ell. A vegades rèiem perquè més que un polític, semblava un cantant d'un grup de rock. Tothom s'apropava a ell. Ara, et mentiria si et digués que em feia por pensar que podria arribar a la Moncloa. Mai no t'ho arribes a plantejar seriosament, però jo estava convençuda que Albert arribaria a ser president d'aquest país. Tenia valors i lluitava per les coses, crec que ho hauria fet molt bé. Jo el veia molt feliç perquè era la seva vocació i la seva passió. Hi posava tota l'ànima".

Beatriz Tajuelo i Albert Rivera, al tenis   Europa Press

Europa Press

 

Afirma que va aconseguir superar la ruptura "amb força interior" i "ganes de gaudir de la vida". Sobre si hi ha un home nou a la seva vida, sembla clar que de moment no: "Cada vegada tinc menys esperances de conèixer el meu home. Ara bé, si no arriba... doncs no tinc problema, perquè s'està molt bé sola. Tens una llibertat que no tens quan estàs en parella". 

Més informació
 

Comentaris