L'ex d'Albert Rivera es pronuncia sobre l'embaràs de Malú

Albert Rivera i Malú han anunciat aquest dimecres una gran notícia: estan esperant el seu primer fill en comú. La parella ha fet les delícies dels seus seguidors, que ja feia setmanes que esperaven amb ganes la confirmació d'un embaràs molt desitjat. 

El pare de la cantant ha explicat com els van comunicar la notícia, una bomba "xocant" que li faria una il·lusió immensa. Són molts els amics i companys de professió que els han felicitat públicament. L'última a pronunciar-se al respecte? Sorprenentment, l'ex del polític. 

La casualitat va fer que Beatriz Tajuelo es trobés a l'entrega de premis 'El Chupete' del festival internacional de comunicació infantil el mateix dia que el seu ex publicava una fotografia d'un xumet per anunciar que la seva nova parella està embarassada. Una broma cruel del destí que va provocar que l'ex de Rivera pronunciés unes paraules sobre la notícia: "Ja sabeu que no tinc res a opinar... No m'agrada opinar de la vida dels altres... Però molta felicitat, això li desitjo... a tothom", afirma davant dels micròfons d'Europa Press.

Albert Rivera i la seva exxicota, Beatriz Tajuelo  Europa Press

Albert Rivera i la seva exxicota, Beatriz Tajuelo / Europa Press

 

"Sempre és maco que vinguin nens al món, no?", deia l'empresària. Una manera de no mullar-se però sempre mostrant-se amable. 

Albert i Beatriz van separar-se a finals del 2018, després de quatre anys junts. En aquell moment la noia va decidir canviar de vida i dedicar-se a la comunicació i l'organització d'esdeveniments, un món que espera que li aporti "felicitat, feina i molta salut" aquest nou any. 

Més informació
 

Comentaris