Primeres fotos d'Albert Rivera i Malú després d'anunciar l'embaràs

Formen la parella del moment. Albert Rivera i Malú acaparen totes les mirades des que van confirmar que estan esperant el seu primer fill en comú. Només fa un any que van començar a sortir, però han pres una decisió molt especial: un pas molt important que evidencia que estan molt bé.

Des que fessin l'anunci, que bona part de la seva família més pròxima s'ha pronunciat públicament al respecte. Ells de moment no han dit res més, encara que una badada de l'exlíder de Ciutadans podria haver revelat que ja saben que el bebè serà un nen i que ja tenen decidit el nom, Mario.

Tots els paparazzi van bojos perseguint-los per aconseguir la primera foto de la cantant embarassada. No se sap de quants mesos està, però és probable que ja se li comenci a notar una mica la panxeta. Doncs bé, la revista que ha aconseguit aquestes primeres imatges ha estat la '¡Hola!'.

Malú i Albert Rivera, a la portada de la revista '¡Hola!'

Malú i Albert Rivera, a la portada de la revista '¡Hola!'

 

En la seva portada publiquen les primeres fotos d'Albert Rivera i Malú junts després de l'anunci d'embaràs. Els han enxampat després d'un esmorzar en un centre comercial a prop de la seva casa de Madrid, en unes imatges que mostren la cantant sense maquillar i amb un abric XXL que no deixa veure amb claredat la panxa.

Fa uns dies es va filtrar que ja podrien haver escollit hospital per donar a llum el fill, encara que ells continuen fent mutis al respecte. Quan arribaran les primeres declaracions de Rivera o Malú sobre el seu bebè?

Més informació
 

Comentaris