Albert Espinosa posa data a la seva mort en una entrevista molt commovedora

Albert Espinosa va deixar amb el cor encongit durant la seva última entrevista a 'El Hormiguero'. Però la que ha concedit a 'Al Cotxe!' de TV3 ha estat encara més emocionant. L'objectiu era presentar el seu llibre 'El millor d'anar és tornar", però el tema estrella ha estat la seva salut.

L'humor ha estat la música d'una conversa molt dura, amb unes petites rialles que buscaven restar dramatisme a una trista història. Tot començava amb un repàs al duríssim tractament al qual va sotmetre's quan no era més que un nen. Li ha explicat a l'Eloi Vila amb un relat molt commovedor: "Jo havia de morir als 15 anys, em van donar un 3% de possibilitats de viure i em van dir que anés a Menorca amb els meus pares a passar el meu últim mes de vida. Però no moria, Eloi. Estava ingressat en un hospital per morir, un pal·liatiu, i no moria. Van provar un tractament alternatiu i va funcionar".

Albert Espinosa a 'Al Cotxe'

Albert Espinosa a 'Al Cotxe' / TV3

Després de tot el que ha passat, només vol gaudir: "El meu metge em va dir que els meus 50 seran com els 90 anys d'una altra persona. I em va aconsellar que als 50 em dediqués a alguna cosa en la qual no sigui bo però que m'apassioni". El problema? La gran quantitat de sessions de quimioteràpia i radiografia a les quals s'ha sotmès, que provocaran que els òrgans fallin abans

 

El més dolorós? Que recordés que té calculat que morirà el 23 d'abril del 2023. I tot això, sota un discurs pro eutanàsia: "Si has tingut una vida plena, has de poder marxar sense dolor". Sobre la idea de ser pare, assegura que no li importaria adoptar: "Vaig tenir un tipus de càncer que s'hereta en el 99% dels casos. Adoptat potser sí, però tenir-ne no... perquè els pares que tenen un fill amb càncer... no vull posar-me a la seva pell".

Albert Espinosa a 'Al Cotxe'  TV3

 TV3

Una nova mostra de la sinceritat i força d'un escriptor que ha ajudat, i molt, a la visibilització dels nens amb càncer. 

 

Comentaris