Alba Carrillo declara la guerra a María Patiño: "Ha fet coses molt greus"

Alba Carrillo i María Patiño han trencat tota relació, per la qual cosa a 'Viva la vida' han volgut preguntar a la seva col·laboradora què és el que ha passat. Carrillo no s'ha tallat ni un pèl i ha explicat per què està tan enfadada amb la presentadora, a qui ha acusat de filtrar informació sobre ella molt greu: "Sóc el tipus de dona que ella detesta, tal com em va dir".

Tots els seus problemes haurien començat durant la participació d'Alba a 'GH VIP', un concurs que Patiño va criticar durament des de plató: "María Patiño va fer comentaris sobre mi que anaven més enllà de la meva participació. Va mentir deliberadament sobre la meva exparella. Va dir coses molt greus, com que li havia estat infidel. Van posar un vídeo dels meus inicis en televisió i em va insultar. Va dir que no valia. De fet, va arribar a dir que mentre ella s'havia dedicat a treballar, que jo m'havia dedicat a fer-me esportistes en els camerinos". 

I afegia: "Considero que una dona que abandera el feminisme públicament no ha de dir això. Jo no he tingut la sort de ser presentadora com ella, però això no significa que no em mereixi treballar a televisió". 

Alba Carrillo critica María Patiño a 'Viva la vida'  Telecinco

Alba Carrillo critica María Patiño a 'Viva la vida' / Telecinco

 

Una guerra que no ha fet més que començar, tal com evidencien aquestes últimes declaracions.

Més informació
 

Comentaris