El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així ha estat la boda sorpresa de Joe Jonas i Sansa de ‘Joc de Trons’ a Las Vegas
  • CA

És, sense cap mena de dubte, una de les parelles sorpresa dels últims anys. Sohpie Turner i Joe Jonas van deixar tothom bocabadat en anunciar que estaven junts i que la seva relació estava summament consolidada… fins al punt que havien decidit casar-se. La seva havia de ser la boda de l’estiu, però la parella no ha pogut aguantar i han viatjat fins a Las Vegas per formalitzar-ho ja.

 

Ella, coneguda per interpretar a Sansa a ‘Joc de Trons’, ha celebrat el final de l’exitosa sèrie amb una cerimònia que no ha deixat ningú indiferent. Només queden tres capítols perquè finalitzi l’emissió, però ella ja té el cap al seu viatge de noces. El cantant, membre destacat del grup dels Jonas Brothers, ha tornat a l’expectació mediàtica gràcies al retorn del grup de germans però també a la relació amb Sophie.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sophie Turner (@sophiet) el

 

Ha estat el DJ Diplo qui ha filtrat el vídeo que confirma la notícia: la parella s’ha casat Las Vegas. El convidat ha publicat unes imatges en les quals es veu a Sophie amb un vestit blanc i un gran vel, mentre li deia el “sí, vull” a Jonas; que se’l veu amb un vestit gris i un clavell blanc. La cerimònia estava presidida per un imitador d’Elvis Presley, a més a més, un detall típic en aquestes bodes. I a primera fila? Els germans Jonas, Nick i Kevin. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joe Jonas and Sophie Turner just had a surprise wedding in Vegas after the #BBMAs…and that’s the tea. Link in bio for everything we know! (: @diplo)

Una publicación compartida de E! News (@enews) el

 

Els mitjans americans asseguren que hauria tingut lloc després de la celebració dels premis Billboard en els quals ambdós van estar presents. De ben segur que aquesta es tracta d’una boda simbòlica abans de la gran cerimònia que deuen estar preparant per a l’estiu. S’espera que convidin tots els actors de ‘Joc de Trons’, així com alguns dels cantants de moda. 

 

Publicaran imatges de l’esperada boda? O haurà estat tot una estratègia perquè ningú no s’esperés aquesta a Las Vegas?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa