Així és l'espectacular -i caríssim- hotel de Tanzània que han escollit Mario Casas i Blanca Suárez per Setmana Santa

Mario Casas i Blanca Suárez segueixen ben enamorats. La parella és una de les més estimades, encara que intentin amagar-se sempre i no parlin sobre la seva relació. Gelosos de la seva vida privada, els actors segueixen una actitud bastant hermètica que fa molt difícil aconseguir fotografies d'ells junts. Ara bé, això no impedeix que puguem saber quin ha estat el seu destí per a Setmana Santa.

 

 

En comptes de gaudir de les processons andaluses, han agafat un avió i han viatjat fins a Àfrica per desconnectar durant uns dies de descans. Quin destí han escollit? Un de ben salvatge, Tanzània. Només han passat un parell de dies des que van arribar, però ja han publicat un seguit d'imatges que demostra que estan vivint una experiència nova i inoblidable.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amanecer, 6:05am. Tanzania, Serengeti . @cavagroupltd @fourseasons #myfssafari

Una publicación compartida de Mario Casas (@mario_houses) el

 

 

No hi ha hagut manera, no han compartit cap foto romàntica. I potser per això tota l'atenció se l'endú l'espectacular hotel que han escollit. Les seves exitoses carreres professionals els ha ajudat a tenir les butxaques ben plenes, amb la qual cosa poden permetre's allotjar-se en un hotel molt luxós amb totes les comoditats possibles. Sofisticat, integrat dins d'una zona de safari, amb una piscina interminable, habitacions enormes... 

 

 
Vista aèrea de l'hotel de Tanzània en el qual estan allotjats Mario Casas i Blanca Suárez
Vista aèrea de l'hotel de Tanzània  | Four Seasons Safari Lodge Serengeti

 

 
Habitació de l'hotel
Una de les habitacions de l'hotel | Four Seasons Safari Lodge Serengeti

 

 
Part de l'habitació
Part de l'habitació | Four Seasons Safari Lodge Serengeti

 

 
La piscina de l'hotel
La piscina de l'hotel | Four Seasons Safari Lodge Serengeti

 

 

Ofereixen safaris, tours en globus aerostàtic i la possibilitat de veure rinoceronts des de la finestra de la teva suite. Tot un luxe que té un preu... molt elevat. I és que les habitacions que tenen disponibles oscil·len entre els 1.179 € la nit, fins als 10.600 € per dia. Són summament espectaculars, el que fa que no siguin gens assequible. 

 

 

Publicaran alguna fotografia dels dos junts? O seguiran igual d'hermètics? 

 

 
 

Comentaris