El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és el despatx de Letícia: la reina ensenya per primer cop el modern espai on treballa
  • CA

Tots ens fem la idea de com és el despatx d’un rei: similar al de Felip VI, recarregat i tot de cuir. Ara bé, sembla que la reina Letícia vol fugir d’aquest estil i prefereix un de més modern i sofisticat. Així ho hem pogut saber gràcies a un gest de transparència de la Casa Reial, que ha compartit unes imatges de la monarca treballant en el seu espai de feina. 

 

És el primer cop que ensenyen la zona de Letícia dins de La Zarzuela. I per què? L’objectiu és fer-la més propera, permetre al ‘poble’ que vegi la seva Reina en una reunió. Però posem en context les fotografies: Letícia agafa avui un avió cap a Moçambic per presidir un viatge de cooperació. Amb això es perdrà la jornada electoral, un moment fonamental que pot canviar moltes coses en la política del país que governa.

 

La reina Letícia ensenya per primer cop com és el seu despatx
La reina Letícia ensenya per primer cop com és el seu despatx | Casa Reial

 

El que han volgut és mostrar la Reina en una de les reunions de treball que presideix, les que sembla que fa sempre en el seu despatx. Allà hauria establert amb els caps de la secció de cooperació internacional els últims detalls del seu viatge. Però, el més important: com és aquest despatx, doncs?

 

L’espai és totalment blanc, modern i minimalista. Les grans vidrieres amb vistes al bosc doten la sala de moltíssima llum natural, el que ajuda a aquest toc de grandesa. Taula rodona, les cadires blanques de moda, un ram de flors i només un quadre.

 

 

Les imatges també ens han permès veure el conjunt estilístic que va optar per aquesta reunió. En aquesta ocasió, Letícia va recuperar un vestit antic en verd ampolla, faldilla prisada i escot creuat de Sandro que ja l’havíem vist l’any passat. 

 

La reina Letícia ensenya per primer cop com és el seu despatx
 | Casa Reial

 

La Reina, com dèiem, es prepara per agafar un avió que la portarà al país africà. Allà s’estarà només tres dies, però que de ben segur estaran plens d’actes i activitats. El que pretén és donar suport a la gran tasca d’ajuda humanitària que realitzen equips espanyols a la zona. El país va patir un greu cicló el mes passat, per la qual cosa encara es viuen unes dures tasques de reconstrucció. Suposarà el quart viatge d’aquestes característiques que realitzi com a Reina, el que l’apropa als més desfavorits de nou. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa