Les preguntes més incòmodes de Pablo Motos a Aitana: "Estic molt avergonyida"

Molts consideren Aitana Ocaña la guanyadora -mediàticament parlant- d'Operación Triunfo 2017. És ella, segurament, qui més atenció i titulars ha acaparat. La premsa va boja des del principi analitzant les seves relacions amoroses, els seus conjunts estilístics... El que l'ha ajudat a triomfar en el món de la música, que era el seu principal objectiu. Acaba de publicar el seu nou disc 'Spoiler', que ha volgut promocionar amb una entrevista a 'El Hormiguero'.

Pablo Motos ha volgut saber un munt de coses sobre la seva nova vida a Madrid, on s'ha traslladat per buscar sort a la capital: "M'encanta. Sóc més independent. No tinc els meus pares a casa... i ningú no em prepara el menjar". Aquesta afirmació va donar ales al presentador, que va interessar-se sobre els seus dons culinaris: "Com de sofisticat és el menjar que prepares?". "Espaguetis no en faig, però macarrons... Per exemple em surt molt bé la truita francesa. El cocido i la lasanya encara no sé com es fa". Això sí, aquí no va poder evitar fer-se un embolic que la va deixar en evidència: "Em surt molt bé una recepta en la qual agafes un pit de pollastre a trossos i la poses a bullir. A fregir, no a bullir... Vaja, a la planxa. Ai, m'esteu embolicant! Estic súper avergonyida, la meva mare em matarà". 

Aitana a 'El Hormiguero'  Antena 3

Aitana visita 'El Hormiguero' / Antena 3

 

Això sí, la part de l'entrevista que més comentaris va generar va arribar amb una pregunta indiscreta de Pablo Motos. Fa un temps, l'Aitana va comentar que havia passat molta vergonya en demanar per internet unes mugroneres. Davant d'això, en Motos ha volgut saber més detalls: "No sé per què vaig explicar això, em fa molta vergonya. A vegades, quan no tinc temps, demano un Glovo i em porten coses a casa. Una vegada vaig demanar unes mugroneres. Hi ha vegades que vaig sense sostenidor i m'és igual, però aquell dia me'n volia posar. Quan va arribar el repartidor, que era un noi, em va dir que em coneixia i va ser com ai, Déu meu". I d'aquí, a parlar de mugroneres en directe: "A vegades em poso cinta adhesiva o tiretes, tot menys la cinta americana perquè després se't queda la marca i és dolent".

 
Aitana a 'El hormiguero'

Antena 3

S'ha adaptat a la fama que l'envolta? "Truco cada nit als meus pares, això sí. I bé... si llegeixo alguna cosa sobre mi a Internet que no és veritat, sí que hi entro. Però vaja, en veritat acabo entrant a gairebé totes. No m'enfado massa, encara que a vegades el titular és un ganxo perquè hi entris". Una nova entrevista que va mostrar la vena més natural d'Aitana de nou, que torna a fer les delícies dels seus fans. 

Més informació
 

Comentaris