El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aitana d’OT fa cas omís a les acusacions d’anorèxia i publica una sensual foto en banyador
  • CA

Cada vegada que l’Aitana d’OT comparteix una fotografia a Instagram, els seus fans embogeixen. És habitual que les seves publicacions superin els 300.000 likes, una esbojarrada xifra que ara ha duplicat gràcies a una sensual imatge en banyador.

 

La cantant dona per inaugurada la temporada d’estiu amb un vestit de bany de color rosa fluor que ja és tendència. Es pot comprar a Asos per 22 €, almenys fins que les seves seguidores comencin a comprar-lo en massa…

 

Sigui com sigui, el que més ha sobtat és que decidís tornar a publicar una fotografia així de sensual després de les ferotges crítiques que va rebre l’últim cop. Llavors molts van titllar-la d’anorèxica, i és que se la veia extremadament prima. Li van dir de tot, fins al punt que Aitana va decidir esborrar-les. Ara, però, sembla que ha après a fer cas omís a aquest tipus de comentaris.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

uhhhhh

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

 

Això no vol dir, però, que no n’hagi rebut. Una usuària a Twitter, de fet, l’ha acusat d’ensenyar el cul només perquè es parli d’ella: “Em sembla ridícula”

 

La jove ha gaudit de la Setmana Santa amb el seu nou xicot, l’actor d’Élite Miguel Bernadéu. Els veurem acudint junts a algun acte públic? Sortirà en defensa de la seva noia?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa