Nou vídeo d'Aída Nízar: conducció temerària i un munt d'infraccions

Ho ha tornat a fer. Aída Nízar ha publicat un vídeo en el qual se la veu circulant per Madrid amb el seu cotxe descapotable mentre se salta totes les normes de circulació possibles. Sense cap mena de protecció, una actitud completament irresponsable que no li fa vergonya ensenyar en el seu perfil. No és el primer cop que la col·laboradora de televisió es grava mentre manté una conducció temerària, però. De fet, en els últims anys n'ha publicat més d'una desena d'aquest estil. No aprèn, això està clar.

En aquest últim vídeo, la veiem sense el cinturó de seguretat, gravant-se amb el mòbil amb una mà mentre parla a càmera sense prestar atenció als altres cotxes o a la carretera en si: "Perquè sóc una dona que ho té tot. Adora la teva vida. El que més m'agrada de mi és la meva enorme seguretat. Adoro ser com sóc", repeteix una vegada i una altra.

 

 

 

Amb la música a un volum fortíssim -repetint la mateixa cançó de David Bisbal en bucle- i cantant a ple pulmó, així apareix mentre riu i demana a tothom que gaudeixi de la vida. I no és que estigués circulant per un camí aïllat i sense cotxes, tot el contrari: es trobava en ple centre de Madrid a plena llum del dia. Ballant, cantant i movent el cap i els braços mentre crida que és feliç. 

L'actitud és més que reprovable, així com la conducció temerària. La publicació s'ha omplert de crítiques, però sembla clar que a Aída no li importen el més mínim. Molts demanen que trànsit condemni aquesta acció per veure si aconsegueixen que perdi les ganes de continuar publicant vídeos com aquest.

Més informació
 

Comentaris