Ágatha Ruiz de la Prada preocupa en necessitar cadira de rodes

Ágatha Ruiz de la Prada ha reaparegut després d'uns dies de silenci. Ho ha fet a l'estrena de 'Mucho arte: un flamenco diferente', una obra de teatre en la qual ha col·laborat amb el vestuari. Era una nit molt especial per a la dissenyadora, que no s'ho ha volgut perdre tot i haver patit un accident de moto.

Ella mateixa ho explicava als mitjans, que es mostraven preocupats per aquest ensurt: "Ha estat una ximpleria. Va ser dilluns passat, que em vaig llevar súper estressada amb mil coses a fer. Jo anava de paquet d'una amiga, vam passar per un lloc en el qual hi havia un bol·lard i ella anava a tota velocitat. Jo anava parlant per telèfon...".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cojita pero sin parar. Que bonito espectáculo hizo ayer Tito Losada con ‘Mucho Arte’ foto de @anyabartelssuermondt

Una publicación compartida de Agatha Ruiz de la Prada (@agatharuizdlprada) el

Un accident que l'ha obligat a fer repòs absolut durant sis setmanes i a anar en cadira de rodes o ajudar-se de crosses: "Crec que el que he fet ara no ho podria fer, no puc deixar-me anar i quedar-me amb una crossa... Però vaja. Tinc una petita ruptura".

"Quan tens la sort de tenir tants projectes, tan diferents i tan macos, a més a més de tenir tants amics... doncs vols fer-ho tot i no es pot. Aquest accident m'ha fet replantejar certes coses... M'està fent molta pena tota la gent que va en crosses i cadira de rodes. És molt cansat i hem d'ajudar a tota la gent a què tingui una mobilitat molt més fàcil. S'ha de pensar en la gent que no pot anar com tu, per tot arreu", prosseguia davant dels micròfons d''¡Hola!'.

 

 

Aquest accident no va impedir que acudís a l'estrena amb un look 100% Ágatha, seguint l'estil de la col·lecció que ha creat per a l'espectacle. La contractaran a més obres?

 

Comentaris