Adriana Abenia confessa com va aconseguir captivar la reina Letícia

Adriana Abenia ha tornat a televisió com a col·laboradora d'Espejo Público, una nova oportunitat després d'anys allunyada d'aquest món. Recordem que va fer-se famosa gràcies al seu paper de reportera a 'Sálvame', una de les seccions més aclamades per l'audiència. Divertida, simpàtica i sense vergonya, feia molta gràcia veure-la intentar parlar amb -la per llavors princesa- Letícia. El més curiós de tot? Que ella li seguia el joc i el programa del cor va aconseguir vídeos molt bons de les interaccions d'Adriana i Letícia. 

Han passat uns quants anys i l'actitud de la Reina amb la premsa és completament diferent. És per això que han volgut preguntar-li sobre com aconseguia que Letícia col·laborés amb ella en les connexions en directe: "Jo no m'ho esperava, però sempre em saludava i em seguia el joc. Com va passar? Jo crec que va ser perquè me la vaig jugar. Hi havia unes regles de protocol molt marcades i estrictes per poder parlar amb ella, però jo me les vaig saltar totes. Volia fer alguna cosa diferent i en comptes de seguir les normes, vaig començar a cridar el seu nom. A ella li va fer gràcia i ho va rebre de bones. A més a més, que sempre parlava amb la gent de Casa Reial abans i els hi prometia que seria bona amb ella i que no intentaria deixar-la malament ni res". 

 

El que més sorprèn, veient-ho ara amb perspectiva, és que Letícia fos simpàtica i atenta amb una reportera del 'Sálvame'. Abenia creu saber per què ho feia: "Ella necessitava l'estima de la gent i jo treballava en un programa que era com el poble. Crec que li va anar bé i per això va ser generosa amb mi. Però vaja, crec que no seria el que sóc si no fos per ella".

 

I d'aquí, a explicar una anècdota en la qual es demostra que Letícia estava informada sobre qui era i sobre la seva vida: "Anys després d'aquelles connexions en les quals li donava regals i li deia que ens encantava, Casa Reial em va convidar a l'aniversari del diari '20 minutos'. Jo no pensava saludar Letícia perquè havien passat anys, però un home de la Casa Reial se'm va apropar i em va dir que anés a parlar amb ella. Es va alegrar molt de veure'm i vam mantenir una conversa durant uns minuts sobre coses trivials. El més fort és que quan ens vam acomiadar em va dir: "Fes un petó a Sergio", al meu marit! I jo vaig pensar: "Hola?! Com sabia el nom del meu marit?'". 

 

Una experiència professional anterior ben curiosa. 

Més informació
 

Comentaris