El canvi físic més radical i desconcertant d'Adele: "Ets tu?"

Els fans d'Adele no s'ho creuen. Darrerament només es parla d'ella per l'impactant canvi físic que ha experimentat, el que ha anat mostrant a comptagotes en el seu perfil d'Instagram. Va fer-se coneguda gràcies a una veu imponent i unes cançons magnífiques, al que acompanyava una cara i una figura que no té absolutament res a veure amb les actuals. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 ciders in 👌🏻

Una publicación compartida de Adele (@adele) el

 

Fa un parell de mesos va preocupar els seguidors en publicar una fotografia en la qual apareixia completament irreconeixible. Molt més prima i amb els cabells més llargs, molts es fixaven en què fins i tot les faccions de la cara semblaven haver canviat. Tothom es quedava en xoc, encara que no s'imaginaven que més endavant publicaria una nova instantània que els deixaria encara més sorpresos.

La seva entrenadora personal ha explicat que l'Adele ha perdut 45 kg gràcies a una dieta estricta i molt exercici, però com explica que no s'assembli en res a la imatge a la que ens tenia acostumats? El seu canvi de look és més que sorprenent: ara duu els cabells arrissats, més rossos i més llargs. Però és la cara el que sorprèn més als fans: "De debò que ets tu?", li pregunten uns quants. Ella volia aplaudir la feina de Beyoncé en aquesta fotografia, però ha estat el seu canvi físic el que ha deixat tothom sense paraules. L'abans i el després demostren per què.

Adele, en una actuació del 2017   Instagram

Adele, en una actuació del 2017 Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

Una publicación compartida de Adele (@adele) el

 

Una Adele canviada radicalment que no fa més que sorprendre els seus fans, últimament. 

Més informació
 

Comentaris