Adara: "Vaig acabar a l'hospital per una pallissa del meu padrastre als 8 anys"

Adara havia mantingut ocult fins ara un dels episodis més dolorosos de la seva vida, el maltractament que va rebre per part de l'exparella de la seva mare. Ella només tenia 8 anys quan aquest home va començar a pegar-la i a fer-li maltractament psicològic, el que encara no ha superat. Una infància molt dura de la qual ara s'atreveix a parlar després que la seva mare ho confessés.

En parla a una entrevista a 'Lecturas' molt esquinçadora: "L'ex de la meva mare em va destrossar. Em va costar tant recuperar-me... Ara em sento una mica alleugerida gràcies a què la meva mare ho ha confessat. Per fi em puc expressar. El meu germà i jo vivíem atemorits. Tenia por de tot, no volia despertar la fúria d'aquell home".

Adara a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Adara a 'Sábado Deluxe' / Telecinco

Un dels pitjors incidents va arribar quan Adara tenia 8 anys: "Estàvem jugant i com fa qualsevol nen, estàvem cridant una mica. Ens va castigar sense jugar. Tu fixa't, castigar un nen perquè riu i juga... Ens va posar a cadascú en un sofà. Jo tenia una revista a la mà i la vaig llançar a terra. Vaig riure i ell em va donar un cop a la cara, una guantada. Em va deixar la mà marcada, em va fer tal hòstia que em van haver de portar a l'hospital".

 

Un episodi que va fer que el seu pare biològic s'adonés de què estava passant: "Jo no podia parar de plorar, tenia tanta por... Sentia autèntic pànic". Els seguidors de la col·laboradora s'han quedat amb el cor encongit i ràpidament han omplert les seves xarxes socials de missatges d'ànims, davant d'una revelació dura que ha despertat els seus fantasmes del passat. 

Més informació
 

Comentaris